"10 MÅNEDER DER GØR EN FORSKEL"

10'ende

10. klasse er et skoleår med fokus på dig, din uddannelsesplan og alt det der skal til for at du kan vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse.

Det er et skoleår i et særligt ungemiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig med udgangspunkt i dine individuelle styrker, udfordringer og mål for fremtiden - både fagligt, personligt og socialt.

 

10.E

10.E er et visiteringstilbud på 10’ende Fredericia. Klassen består af 10 unge mennesker, der alle har brug for forudsigelighed og struktur som ramme for et godt og udviklende læringsmiljø på vej mod en ungdomsuddannelse.  

Vores værdier tager sit afsæt i social-, personlig- og faglig udvikling, fællesskab og livsduelighed; derfor er fremmøde og deltagelse et af vores vigtige succeskriterier. Udvikling og kompetencer ind i fællesskabet er noget, vi skaber, når vi er sammen.

10.E er en naturlig del af 10’ende Fredericia og eleverne har mulighed for at deltage i valgfag, Fælles Blok aktiviteter, skolerejse m.m. sammen med resten af skolens unge.

 

Ved uddybende spørgsmål omkring 10E kan I tage kontakt til jeres Uddannelsesvejleder eller skrive til koordinerende pædagog i 10E: Sussi Hundebøll, sussi.hundeboll@fredericia.dk

 

Mobilfri skole

10'ende bliver mobilfri skole fra skoleåret 2024/2025.